pavelm6 Napisano 31 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 Rozważam zakup tych kolumn tylko z jakimś małym wzmacniaczem (smsl/topping), słuchałem już różnych kolumn podstawkowych ale w każdych brakowało dołu i tak myślę czy te będą odpowiednie;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jdrk Napisano 31 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 stycznia 2021 ja jestem zadowolony, na początku celowałem w inne modele ale po odsłuchu zdecydowałem nie na KEF. Nie znam się tak dobrze żeby doradzać w tej kwestii ale na pewno ktoś Ci pomoże Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 1 lutego 2021 Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 (edytowany) 21 godzin temu, jdrk napisał: W przeszłości planuje zakup podstawek i może coś w tej kwestii się zmieni - na razie nie mam budżetu i pomysłu jak pogodzić podstawki z brakiem miejsca. Tak to jest częsty problem jak rozstawić sprzęt aby dobrze grał, ale też nie przeszkadzał w życiu codziennym. Przydałby się na pewno szerszy rozstaw kolumn chociaż nie wiem z jakiej odległości słuchasz muzyki. Na podstawkach basu będzie mniej niż w takim położeniu kolumn jak masz teraz, także trzeba się mocno zastanowić czy warto to robić. Edytowano 1 lutego 2021 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jdrk Napisano 1 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 lutego 2021 2 godziny temu, lysyrafal napisał: Przydałby się na pewno szerszy rozstaw kolumn chociaż nie wiem z jakiej odległości słuchasz muzyki. w tej chwili jest to 150cm licząc od środka do środka kolumny, słucham z odległości 250cm. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 2 lutego 2021 Udostępnij Napisano 2 lutego 2021 Czyli masz trójkąt równoramienny, a jeśli warunki mieszkaniowe na to pozwolą to ustaw w trójkąt równoboczny. To ustawienie które masz w tej chwili jest i tak lepsze niż np. jakbyś siedział bliżej kolumn niż sam ich rozstaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts