jpbulwar Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Witam Zamierzam zakupić przedwzmacniacz emotiva PT100 ze złączem USB B. Co mogę podłączyć do tego portu? Czy można podłączyć do niego pendriv - nie ukrywam, że do tej pory sporo muzyki posiadałem na pendrivach. Można przerzucić się na dysk HDD przy użyciu tego portu- ale jak w praktyce USBB będzie współpracowało z dyskiem na którym będzie kilkaset folderów ? Ktoś używa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) USB B jest do podpięcia pc do wewnetrznego przetwornika DAC w EMOTIVie , nie służy do odtwarzania plików z pamięci zewnętrznej. Pzdr Podepnij PC albo mini pc lub laptopa itp połącz przewodem USB A-B do emotivy a wszystkie HDD do minipc i gotowe 😉 Edytowano 7 listopada 2020 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Możesz podłączyć no domowy komputer, streamer z wyjściem USB a może nawet telefon z OTG. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpbulwar Napisano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 i to właśnie jest dla mnie bez sensu - żeby włączyć muzykę to włączyć komputer, telefon i nie iwem co jeszcze :) wolę staromodnie. muzyka to muzka, komp to komp Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 To po cholerne chcesz kupić tą emotive, poczytaj najpierw jakie ma możliwości a nie dupe zawracasz 😁. Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Komputer to źródło jak każde inne. CD nie musisz podłączyć ? A gramofonu ? Ta Emotiva to solidny przedwzmacniacz z Dacem. Masz końcówkę mocy,że potrzebujesz takiego urządzenia akurat ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Myślę że nie byłoby sensu tego kupować jakby nie miała być podłączona do końcówki, ale kto wie? Odrobina zaangażowania i wystarczy przeczytać test po którym powinno się rozjaśnić w głowie z czym to się je. https://hi-fi.com.pl/testy/wzmacniacze/5103-emotiva-basx-pt-100-a-300.html Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts