kamilmax87 Napisano 12 listopada 2020 Udostępnij Napisano 12 listopada 2020 Witam Kupiłem głośniki monitor audio silver 500 i na tą chwilę grają na Denon PMA720AE. Domyślam się, że to nie ta półka wzmacniacza, ale na wymianę muszę trochę uzbierać. Według mnie grają dobrze, bo zwykle ich nie rozkręcam bo mieszkam w bloku. Chodzi mi raczej o jakość dźwięku przy niskiej i średniej głośności. Trafiła mi się możliwość korzystnego zakupu wzmacniacza harman/kardon HK990. Pytanie czy przy cichym odsłuchu będzie widoczna różnica, czy warto wymieniać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 listopada 2020 Udostępnij Napisano 13 listopada 2020 Witam Jak korzystna jest cena tego HK, co jest źródłem dźwięku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fosge Napisano 3 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2020 (edytowany) Dnia 12.11.2020 o 15:20, kamilmax87 napisał: Witam Kupiłem głośniki monitor audio silver 500 i na tą chwilę grają na Denon PMA720AE. Domyślam się, że to nie ta półka wzmacniacza, ale na wymianę muszę trochę uzbierać. Według mnie grają dobrze, bo zwykle ich nie rozkręcam bo mieszkam w bloku. Chodzi mi raczej o jakość dźwięku przy niskiej i średniej głośności. Trafiła mi się możliwość korzystnego zakupu wzmacniacza harman/kardon HK990. Pytanie czy przy cichym odsłuchu będzie widoczna różnica, czy warto wymieniać? Cześć. Osobiście mogę polecić zestaw Rotel RB 03 + RC 03 można dostać po taniości i zgrywa się bardzo dobrze z MA. U mnie z Silver 10 + DacMagic 100 w salonie +50m2 jest rewelacyjnie mocy nie brakuje a i do spania utuli...przy cichym słuchaniu także pokazuje klasę Edytowano 3 grudnia 2020 przez fosge Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts