Bart Osz Napisano 19 listopada 2020 Udostępnij Napisano 19 listopada 2020 (edytowany) Cześć, Chciałbym wymienić mojego baaardzo leciwego Pioneera pd-104, który jest totalnie budżetową konstrukcją. Muzyki głównie słucham przez streaming, jednak chciałbym czasem odpalić któreś CD z kolekcji. Myślę, czy by nie kupić denon DCD-1400 i podpiąć go przez coaxial do DAC. Będzie poprawa jakości w porównaniu do pioneera? Wzmacniacz as700, kolumny sapphire 31 Edytowano 19 listopada 2020 przez Bart Osz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Osz Napisano 19 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2020 Rozważam jeszcze nad 545bee, marantz 5005, denon dcd1520, ewentualnie 1260. Wszystkie można dostać w przedziale 450-700. Co byście wybrali i dla czego? Ważna jest dla mnie dobra kontrola basu i dynamika. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts