Dyzson Napisano 23 listopada 2020 Udostępnij Napisano 23 listopada 2020 Siemanko, Szukam alternatywy dla MOZOS MBL-HD, chce podłączyć telewizor LG OLED 55BX3LB do Onkyo TX-DS494 po BT z AptX. Na tą chwilę testuje to połączenie, jednak na co dzień używam go przy swoim komputerze podłączonego do karty Prodigy Cube i słuchawek Audio-Technica ATH-M50xBT. Sprzęt sprawuje się świetnie i na początku planowałem zakup drugiego egzemplarza, jednak postanowiłem zapytać najpierw na forum. Czy istnieje jakaś konkurencyjna alternatywa dla tego sprzętu? Niekoniecznie do podłączenia pod amplituner, tylko może bardziej do mojego Cuba. Mozos i tak cały czas pracuje pod zasilaniem, więc alternatywa nie musi mieć wbudowanej baterii. Najważniejsze, żeby obsługiwała BT 5.0 i Aptx. Jestem ciekaw, czy istnieje coś załóżmy do 300 zł, co byłoby lepsze od mozosa lub coś nieco tańszego do podłączenia amplitunera. Ps: Zauważyłem jeden spory problem. Mozos jest podpięty do zasilania z ampitunera, co oznacza, że gdy ten jest wyłączony to mozos się nie ładuje i potem po rozładowaniu trzeba go włączać ręcznie. Fajnie byłoby znaleźć rozwiązanie, które działa bez baterii. Ps2: Orientuje się ktoś, czy da się połączyć ze sobą 2 mozosy? Tak, aby jeden był odbiornikiem, a drugi nadajnikiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts