Panpiotr24 Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 Witam. Otóż mam pewien problem. Kupiłem słuchawki JBL Tune 700BT i nie da się słuchać muzyki gdy są podłączone do laptopa. Przy smartfonie nie ma żadnego problemu. Na laptopie zacinają przy słuchaniu z youtube, jak również muzyki na dysku. Gdy połączyłem laptopa ze słuchawkami kablem jack 3.5 działa tylko lewa strona. Dodam że niedawno wymieniłem HDD na SSD i mam praktycznie czysty system. Po zainstalowaniu systemu użyłem programu Driver Booster 8 Free do sprawdzenia i zainstalowania sterowników i aktualizacji. Laptop Medion Erazer x7613 Procesor Intel(R) Core(TM) i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz RAM 16GB Windows 10 Home Wersja 20H2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 25 listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 listopada 2020 15 minut temu, Panpiotr24 napisał: Witam. Otóż mam pewien problem. Kupiłem słuchawki JBL Tune 700BT i nie da się słuchać muzyki gdy są podłączone do laptopa. Przy smartfonie nie ma żadnego problemu. Na laptopie zacinają przy słuchaniu z youtube, jak również muzyki na dysku. Gdy połączyłem laptopa ze słuchawkami kablem jack 3.5 działa tylko lewa strona. Dodam że niedawno wymieniłem HDD na SSD i mam praktycznie czysty system. Po zainstalowaniu systemu użyłem programu Driver Booster 8 Free do sprawdzenia i zainstalowania sterowników i aktualizacji. Laptop Medion Erazer x7613 Procesor Intel(R) Core(TM) i7-4720HQ CPU @ 2.60GHz 2.60 GHz RAM 16GB Windows 10 Home Wersja 20H2 Czy oby na pewno w dobrym miejscu te zapytanie? 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts