lukmol3 Napisano 4 lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 lutego 2009 Siema waham sie pomiędzy tymi dwoma kolumnami pokój 18 m Muzyka : DEPECHE MODE i Rock Wzmacniacz bedę dobierał po zakupie kolumn do 2 tys . Wasze opinie dzieki z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 4 lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 lutego 2009 Widzę, że nadal ciągniesz temat. Mam tylko obawy co do wzmacniacza za 2000 zł, chyba że jakiś uzywany z droższego pułapu? Jeśli nie to może jednak zostań przy RS6, lub IKON 6....... Naprawdę kolumny kosztujące powyżej 3000 zł potrzebują dobrego towarzystwa!!!!!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukmol3 Napisano 4 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 lutego 2009 dobra przestan już męczyc ten wzmacniacz zauszmy że ma wzmacniacz taki jak ty . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazalski Napisano 4 lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 lutego 2009 Kupujac wzmacniacz za 2000 zl mozna spokojnie "zaspokoic" kolumny za 3. ciezko stwierdzic ktore lepsze, obydwie dobre firmy. Dali ma jeden woofer wiecej wiec powinny miec wiecej basu. ale czy lepszego jakosciowo ?Powinienes to stwierdzic sam przy odsluchu :] nie sluchalem nie chce zle podpowiadac :] Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcko Napisano 4 lutego 2009 Udostępnij Napisano 4 lutego 2009 Mam ikon 7 i denon pma 700 ae , przy zakupie słuchałem rs6 i ikon 7 i te drógie wypadają lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 6 lutego 2009 Udostępnij Napisano 6 lutego 2009 Tak czy siak, radzę się pośpieszyć - dystrybutorzy podnoszą ceny na rynku!!!!!!!!!!! Ja swoje IKONY 7 kupuję jutro, bo od stycznia sklep podniósł mi cenę już o 100 zł!!!! byłoby częściowo już na kabelki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts