F4zzoN Napisano 28 listopada 2020 Napisano 28 listopada 2020 Siemka! Szukam słuchawek pod gry fps z mikrofonem do 400 zł kompletnie nie siedzę w tym temacie więc kieruje temat tutaj nie wiem jak to określić ale muszą mieć one umiejscowienie dzwięku czy jak to nazwać jeśli chodzi o pozycję przeciwnika no i żeby były wygodne może ktoś się orientuje i zna coś ciekawego? te wszystkie słuchawki "gaming" to niby lipa więc wpadłem na forum audio :) Odpisz, cytując
RV1 Napisano 28 listopada 2020 Napisano 28 listopada 2020 To prawda, to wielka lipa. Jedyną sensowną opcją jest HyperX Cloud, które miałem. Reszta ma przeważnie bardzo kiepski mikrofon, a jakość dźwięku nie przebija słuchawek za 100-150zł. Najlepiej kupić osobno mikrofon oraz słuchawki. Obecnie posiadam mikrofon zalman Zm-mic1, który spełnia doskonale swoje funkcje i jest bardzo tani i świetna jak za tę kwotę jest jakość nagrywanego dźwięku. Co do słuchawek to masz nadal 380zł do wykorzystania jeśli zdecydujesz się na tę opcję. Możesz kupić także HyperX + jakiś Dac z pozostałych pieniędzy. Pozdro Odpisz, cytując
Recommended Posts