elvis666master Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 Cześć, Kolejne pytanie, jakie kolumny podstawkowe wybrać do Yamahy R-N303D. Problem w tym, że wolałbym nowe a budżet jaki mi pozostał to 500zł. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis666master Napisano 2 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 Pytanie, czy nadaje się coś takiego? https://allegro.pl/oferta/kolumny-podstawkowe-yamaha-ns-p51-ns-b51-glosniki-9346658763?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 2 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 500 zł to za mało na nowy zestaw dobrych kolumn podstawkowych do sześciokrotnie droższego amplitunera. Koda K-2000B Mk II nawet kosztuje 750 zł. Możesz spróbować Polk audio T15 ale cudów się nie spodziewaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis666master Napisano 2 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2020 Czyli dalej problem. Szczerze zastanawiałem się nad Yamaha N470d ale brakuje mi wejścia optycznego. Teraz zobaczyłem że n303d jest w dobrej cenie i myślałem, że uda się coś z tym wymyślić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts