Dragus1208 Napisano 6 grudnia 2020 Udost臋pnij Napisano 6 grudnia 2020 Witajcie. Od nied艂ugiego czasu jestem posiadaczem g艂o艣nik贸w Microlab Solo 6C. Po przej艣ciu z bud偶etowego soundbara jestem zaszokowany tym jak te mikrusy przyjemnie graj膮. Jestem bardzo zadowolony ich charakterystyk膮. Jako 偶e nie tylko mi przypad艂y do gustu mam okazj臋 艂atwo si臋 ich pozby膰. Nie robi艂bym tego, jednak jest jedna rzecz kt贸ra mi w nich przeszkadza, najcz臋艣ciej korzystam z nich jako podpi臋tych do tv. Uci膮偶liwe jest uruchamianie ich prze艂膮cznikiem z ty艂u kolumny, dlatego my艣la艂em o wymianie przynajmniej na model 7c kt贸ry posiada ju偶 mo偶liwo艣膰 uruchamiania z pilota. Napatoczy艂em si臋 te偶 na model solo 29 kt贸ry posiada jeszcze praktyczniejszy system automatycznego uruchamiania po wykryciu sygna艂u. 聽 Poniewa偶 nie mam mo偶liwo艣ci ods艂uchu przed zakupem mam pytanie do was. Czy te g艂o艣niki jako艣 znacz膮co r贸偶ni膮 si臋 charakterystyka ods艂uchu ? Je偶eli chodzi o 艣rednic臋 i wysokie tony 6c to nie mam 偶adnych zarzut贸w. Jedynie nie pogardzi艂bym minimalnie bogatszym basem. Co my艣licie o takiej wymianie ? Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
kn1234 Napisano 7 grudnia 2020 Udost臋pnij Napisano 7 grudnia 2020 No 7c maj膮 napewno wi臋cej basiku bo s膮 2 g艂o艣niki sredniobasowe Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Dragus1208 Napisano 7 grudnia 2020 Autor Udost臋pnij Napisano 7 grudnia 2020 4 godziny temu, kn1234 napisa艂: No 7c maj膮 napewno wi臋cej basiku bo s膮 2 g艂o艣niki sredniobasowe Tak, tak. Tylko poprostu obawia艂em si臋 czy charakterystyka reszty pasma nie r贸偶ni si臋 jako艣 znacz膮co od 6c. Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
fzegrz Napisano 7 grudnia 2020 Udost臋pnij Napisano 7 grudnia 2020 thank you聽 :* Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
fzegrz Napisano 9 grudnia 2020 Udost臋pnij Napisano 9 grudnia 2020 (edytowany) Je vous remercie聽馃槝 聽 聽 聽 聽 Kodi nox Edytowano 9 grudnia 2020 przez fzegrz Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts