ivan161 Napisano 15 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2020 Cześć,Kiedyś w przypływie emocji kupiłem zestaw kolumn jak z tematu. Teraz przyszedł czas na ich uruchomienie i tkaim sposobem szukam jakiegoś amplitunera który w miarę przyzwoicie zagra. Głównym źródłem dźwięku będzie netflix z oleda 55b8, konsola i yt.Sprzęt będzie grał w salonie z otwarta kuchnia o łącznej powierzchni 35m2.Na szybko to co zdążyłem się poorientowac to w tym budżecie mogę celować np w vsx-520b i na ten ampli mam dobrą ofertę w okolicy tysiąca złotych.Chętnie wysłucham wszelkich wskazówek i podpowiedzi. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ivan161 Napisano 16 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 16 grudnia 2020 Mam ofertę 600zl za yamahe rx v475 oraz pioneer vsx-s520b za ok 1000zl.Wystarcza? Bo ich teoretyczna moc na kanał to 80W a głośniki przyjmą po 150W. Czy powinienem pójść w zupełnie innym kierunku? Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts