qunsh Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 lutego 2009 Witam,jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość.Mam zintegrowana kartę muzyczną i głośniki z wierzy (spaliła się).Chciałbym to podlączyć do PC ,wiem że potrzebuje wzmacniacz i chyba nowa kartę dzwiękową ?Mam do wydania ok 500zł(gdzies 450 za wzmacniacz)karę moge sobie puzniej kupić.Jaki kupić wzmacniacz ?Dane głośników w wierzy:WZMACNIACZ:Moc wejsciowa: 2x 60 W RMS2x 120 W MPOStosunek sygnału do szumów: 67 dBA (IEC)Zakres częstotliwosci : 60-16,000Hz,+3 dBGŁOŚNIKI:System: 3-drożny,bass reflexImpedancja : 6(oma)Niskotonowy: 1 x 5,25"Wysokotonowy: 1 x 2" Jakiej mocy ten wzmacniacz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 lutego 2009 Kolego widać, że jesteś nowy, wzmacniacz to dział stereo a karta to prawidłowy dział, przenoszę wszystko do działu stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz72 Napisano 9 lutego 2009 Udostępnij Napisano 9 lutego 2009 Szukaj wzmacniacza ktory bedzie obslugiwal 6ohmowe glosniki! Moc mozesz patrzec od 30 watt w gore. Jak wezmiesz jakas starsza sonke ale onkyo starczy Ci jeszcze na dobra karte dzwiekowa.pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts