Piciaq Napisano 25 grudnia 2020 Napisano 25 grudnia 2020 (edytowany) Witam, nie wiem na jaki wzmacniacz się zdecydować do stereo Monitor Audio Gold 100. Ktoś ma i coś poleca? Szukam wzmacniacza i odtwarzacza sieciowego, albo coś 2 w 1 Edytowano 25 grudnia 2020 przez Piciaq Odpisz, cytując
Piciaq Napisano 25 grudnia 2020 Autor Napisano 25 grudnia 2020 5g, czyli najnowsze, budżet No właśnie zależy najchętniej bym chciał ok5-7tys ale max 10tys Odpisz, cytując
Piciaq Napisano 25 grudnia 2020 Autor Napisano 25 grudnia 2020 34 minuty temu, Felix1 napisał: Ze swojej strony mogę polecić Arcama SA30, tylko chwilowo trzeba się liczyć z bugami w sofcie. Mam dokładnie taki zestaw i gra to bardzo fajnie. SA30 to all-in-one, które dodatkowo na korekcję akustyki Dirac Live, która robi świetną robotę. Z tańszych rozwiązań wydaje mi się, że Goldy powinny zagrać fajnie z Marantzem 7000N (all-in-one) i Roksanem K3 (sam wzmacniacz, więc w sumie dodając streamer niekoniecznie tańsze rozwiązanie). Najlepiej wypożyczyć i posłuchać w domu. Bardzo dziękuję! Odpisz, cytując
Recommended Posts