Piciaq Napisano 25 grudnia 2020 Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 (edytowany) Witam, nie wiem na jaki wzmacniacz się zdecydować do stereo Monitor Audio Gold 100. Ktoś ma i coś poleca? Szukam wzmacniacza i odtwarzacza sieciowego, albo coś 2 w 1 Edytowano 25 grudnia 2020 przez Piciaq Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciaq Napisano 25 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 5g, czyli najnowsze, budżet No właśnie zależy najchętniej bym chciał ok5-7tys ale max 10tys Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piciaq Napisano 25 grudnia 2020 Autor Udostępnij Napisano 25 grudnia 2020 34 minuty temu, Felix1 napisał: Ze swojej strony mogę polecić Arcama SA30, tylko chwilowo trzeba się liczyć z bugami w sofcie. Mam dokładnie taki zestaw i gra to bardzo fajnie. SA30 to all-in-one, które dodatkowo na korekcję akustyki Dirac Live, która robi świetną robotę. Z tańszych rozwiązań wydaje mi się, że Goldy powinny zagrać fajnie z Marantzem 7000N (all-in-one) i Roksanem K3 (sam wzmacniacz, więc w sumie dodając streamer niekoniecznie tańsze rozwiązanie). Najlepiej wypożyczyć i posłuchać w domu. Bardzo dziękuję! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts