kilroy Napisano 2 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2021 Cześć Czy ktoś z Was słyszał oba wzmacniacze i dałby porównanie? Bo jak szperałem po forach to zrozumiałem, że PM80 jest klasę wyżej, ale jednak gra ciepło, szczegółowo, ale trochę „ospale” i bas nie jest zbyt klarowny. Czy można je jakoś jeszcze porównać? Który jak gra i czy może, który lepszy (jeśli tak jest)? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siewnik Napisano 8 lutego 2021 Udostępnij Napisano 8 lutego 2021 Kilka lat temu też miałem taki dylemat POrównywałem trzy modele oraz Yamahę. Mowa o flagowych wzmaczniaczach klasy A. Wybrałem Marantza. Dla mnie bardzo podobne, ale właśnie bas zdecydował o tym, że wybrałem właśnie Marantza. Jest troszkę mniejszy ale też bardziej kontrolowalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts