Jakub B. Napisano 2 stycznia 2021 Napisano 2 stycznia 2021 Witam i prosz臋 o rad臋 w doborze kolumn ods艂uchowych, pod艂ogowych, satelit贸w, g艂o艣nik贸w, monitor贸w ect. byle by pasowa艂y moc膮 do wzmacniacza i si臋 nie spali艂o a dobrze gra艂o, z moim wzmacniaczem i ko;c贸wk膮 mocy zale偶y mi na stereo a nie na kinie domowym do: - wzmacniacz Technics A 800S Mark II, - Amplif SU- C800UM2 Z g贸ry zaznaczam 偶e nie jestem audiofilem lecz amatorem kt贸ry spe艂nia swoje marzenie z dzieci艅stwa sprzed 20-stu paru lat wstecz jak sta艂 w sklepie jako dziecko patrz膮c na te "klocki" na kt贸re nie by艂o go sta膰 鈽癸笍 馃槃.聽 Cho膰 dzi艣 te偶 bud偶et mam ograniczony dlatego te偶 nie si臋gam po co艣 co jest dla mnie nie dost臋pne.聽 Pok贸j w jakim b臋dzie gra艂o ma ok 20 m2 w prostok膮cie.聽 Muzyka do ods艂uchu : praktycznie ka偶da z naciskiem na elektro, prezes symfoni臋, kalsyk臋, pop, rock.聽 Dysponuj臋 kwot膮 2000 z艂 +- 500 z艂.聽 W zestawie mam jeszcze: - korektor DSP SH Ge90, -CD Sl-pg 570a, -Tuner ST - GT650.聽 Oczywi艣cie wszystko Technicsa.聽 W przysz艂o艣ci chcia艂bym go rozbudowa膰 o decka i gramofon. Prosz臋 znawc贸w tematu jaki klocek wybra膰 je艣li chodzi o kaset臋 jedn膮 kiesze艅 czy dwie. Pono膰 jedna kiesze艅 jest lepsza z 3 g艂owicami. Je艣li kto艣 mo偶e podsun膮膰 mi konkretny sprawdzony model i decka i gramofonu oczywi艣cie Technicsa b臋d臋 wdzi臋czny. Interesuje mnie te偶 instrukcja obs艂ugi w j. Pl do w/w wzmacniacza, amplifa i CD. Bardzo dzi臋kuj臋 za pomoc i pozdrawiam.聽 1 Odpisz, cytuj膮c
Recommended Posts