Maciey Kozłowski Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 Witam Posiadam wzmacniacz Technics SU-V460 kolumny SB-CS7 i gramofon SL-DD33 Chciałbym do tego wzmacniacza podłączyć telefon Samsung S9 Plus. Z tego co sam wyszukałem w necie najprostszym sposobem byłoby użycie kabla jack 3,5 do RAC (tak mi się wydaję:) ) tylko że , wiele osób pisało o słabej jakości odtwarzanej muzyki . I teraz moje pytanie czy na tym sprzęcie który posiadam odczuje jaką kolwiek różnicę kupując dużo droższy od kabla konwerter DAC ? Czy może jest jeszcze jakiś inny sposób ? Z góry dzięki za pomoc : ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekBydzia Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 Zacznij od kabelka, najtaniej i najprościej, zobacz cy to Ci wystarczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts