Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam

Niedlugo mam zamiar zmienić sprzet w salonie i zamierzam zakupic nowe kino domowe: LG HT953TV oraz TV: LG 52LG7000 ... Wydaje mi sie ze beda z soba wspolgraly natomiast chcialbym uslyszec wasze opinie na temat tego sprzetu? Telewizor widzialem i bardzo mi sie podoba ma wszystkie funkcje ktore potrzeboje natomiast z Kinem domowym nie mialem jakiego kolwiek kontaktu, jedynie przegladalem zdjecia i spodobal mi sie wyglad. Wiadomo Glosniki - plastik nigdy nie bedzie takie brzemienie jak w starych drewniakach icon_smile.gif ale mam nadzieje ze moze ktos z was jest juz posiadaczem tego kina domowego lub mial z nim jaki kolwiek kontakt i moze mi powiedziec o nim cos wiecej icon_smile.gif Prosze o szybką pomoc.

Pozdrawiam Gras
Napisano
Z tym konkretnym kinem LG nie miałem styczności ale kolega ma kino tej firmy i mimo plastykowych głośników dźwięk jest całkiem akceptowalny.W filmach sprawdza się bardzo dobrze a w porównaniu do głośników w telewizorze to po prostu rewelacja icon_smile.gif