ma1234 Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Czy można sie dzielić planem ? Czy ktoś na forum szuka kogoś do planu rodzinnego na YouTube Premium ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ma1234 Napisano 6 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Tak mam duże potrzeby.Niedługo bede kupował sprzęt .To dopiero bedzie frajda.🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 To jest troche kiepskie - wspoldzieli sie wtedy inne uslugi google, chyba mozna to wylaczyc, ale trzebaw uwazac, bo pozniej sie np. okaze, ze macie wspolny kalendarz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksandra Mielcarek Napisano 21 lutego 2023 Udostępnij Napisano 21 lutego 2023 Ja dużo szukałam rozwiązania, żeby mieć tani YouTube Premium i znalazłam stronkę https://nkody.pl/produkt/youtube-premium-365-dni-rok/ w kwietniu 2022 roku kupiłam YouTube Premium Rok za 49,99 zł . Działa do tej pory a mamy luty 2023, będę u nich przedłużać. Pewnie korzystają z podobnych sposobów co my, ale zajmują się tym codziennie więc mają pewnie całą listę tanich rozwiązań Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts