simplus Napisano 11 stycznia 2021 Udost臋pnij Napisano 11 stycznia 2021 Prosz臋 Was o opinie w poni偶szym temacie.聽 W planach nie mam remontu wi臋c, uk艂ad pokoju zostaje bez zmian i uk艂ad 5.1.聽Jest ewentualnie szansa do艂o偶enie dw贸ch g艂o艣nik贸w na suficie w miejscy "4" Jednak偶e mog膮 to by膰 g艂o艣niki do zabudowy w suficie podwieszanym. Na dzie艅 dzisiejszy zestaw jaki posiadam to : -Amplituner Harman/Kardon AVR 350 -DVD Harman/Kardon聽 -DVD 29 -Kolumny front Klipsch RF82 II -Kolumuna centralna Klipsch RP-504C -Kolumny Surr. Klipsch 聽RP-502S -Dojdzie Subwofer Klipsch w miejscu "5" -Ps4 (z Blu-ray) -TV 75 Cali聽聽 Patrz膮c jaki rodzaj muzyki s艂ucham (g艂贸wnie disco, pop) to d藕wi臋k jaki 聽teraz otrzymuje podoba mi si臋. Ale niestety amplituner nie ma wbudowanego radia internetowego, dlatego z przymusu teraz radio jest odtwarzane w innym miejscu i jest kiepskiej jako艣ci (wymiana amplitunera przes膮dzona i na pewno nie HK)聽Docelowo wykorzystanie by艂by: Radio 40%, Filmy 30%, Muzyka(poza radiem) 20%, 10% PS4 Bud偶et niestety niewyg贸rowany do 4ty艣. Ale do sedna ... Podj膮艂em decyzj臋 p贸j艣cia w kierunku u偶ywanego sprz臋tu (Denon, Onkyo lub ewentualnie Yamaha). Widzia艂em u偶ywki Denon AVR-X4000 za oko艂o 2ty艣 poprzez AVR-X4100W do Denon AVR-x4500H za oko艂o 4ty艣 i tak偶e AVR-5200W tak偶e za oko艂o 4ty艣. Niestety Onkyo jest niewiele u偶ywanych jedynie co TX-R810 za 3,5-3,8ty艣 Na razie skupi艂em si臋 na Denon-ie . Czy uwa偶acie, 偶e jest sens dok艂ada膰 na ten聽moment drugie tyle i zamiast przyk艂adowo Denona X4000 kupi膰 聽np. Na Denona 4500 czy 5200 Czy przy tak "ubogim" wykorzystaniu聽 tego sprz臋tu jest sens dop艂aca膰? 聽 Wiem, 偶e najlepiej by艂o by ods艂ucha膰 ale to jest sprz臋t u偶ywany kt贸rego zazwyczaj nie ma na miejscu, wi臋c ma艂e szanse. B臋d臋 wdzi臋czny za porad臋. 聽 聽 聽 Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
simplus Napisano 13 stycznia 2021 Autor Udost臋pnij Napisano 13 stycznia 2021 Nikt nie pomo偶e...poradzi?聽聽馃槶聽馃槶聽馃槶 Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts