zlowik Napisano 15 lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 W następnym miesiącu będę chciał wymienić odtwarzacz w moim zestawie, co za tym idzie już zacząłem się rozglądać i czytać opinie i testy. I w sumie myślę o Nadzie 515BEE. Ale nie upieram się przy tym aby odtwarzacz był nowy.Więc pytanie co z używek było by lepsze od tego NADA, a może jakieś nowe odtwarzacze bardziej spełnią moje oczekiwania które są takie:Chciałbym aby dzwięk był "ciepły" ale nie mułowaty. Miękki bass. Fajnie by było jak by odtwarzacz miał sterowanie pilotem. Sprzęt z jakim będzie grał to wzmacniacz NAD 3225, kolumny Linn Nexus. Powierzchnia pokoju 14M. Muzyka jaką miałby odtwarzać jest różna najczęściej jednak elektroniczna, New Age (Mike Oldfield, Jean Michael Jarre, Enigma), Soul, Blues.Chce przeznaczyć na odtwarzacz kwotę mniej więcej 1000 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pharaonxp Napisano 15 lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 lutego 2009 Cytat W następnym miesiącu będę chciał wymienić odtwarzacz w moim zestawie, co za tym idzie już zacząłem się rozglądać i czytać opinie i testy. I w sumie myślę o Nadzie 515BEE. Ale nie upieram się przy tym aby odtwarzacz był nowy.Więc pytanie co z używek było by lepsze od tego NADA, a może jakieś nowe odtwarzacze bardziej spełnią moje oczekiwania które są takie:Chciałbym aby dzwięk był "ciepły" ale nie mułowaty. Miękki bass. Fajnie by było jak by odtwarzacz miał sterowanie pilotem. Sprzęt z jakim będzie grał to wzmacniacz NAD 3225, kolumny Linn Nexus. Powierzchnia pokoju 14M. Muzyka jaką miałby odtwarzać jest różna najczęściej jednak elektroniczna, New Age (Mike Oldfield, Jean Michael Jarre, Enigma), Soul, Blues.Chce przeznaczyć na odtwarzacz kwotę mniej więcej 1000 zł Witam.Mam ten odtwarzacz w połączeniu z nad 315BEE i szczerze jestem bardzo z niego zadowolony ale decyzja oczywiście należy do ciebie.Pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlowik Napisano 17 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2009 A miał ktoś okazje porównać tego NADA z Cambridge D500SE ? bo on też mi po głowie chodzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts