Michał Wiśniewski Napisano 3 lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 lutego 2021 Czesc, Jak w temacie - czy pilotem od RN 602 mozna obsluzyc CD S300? Niby przyciski są ale odtwarzacz CD nie reaguje. Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Wiśniewski Napisano 5 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 Tak przeglądam internet i nie moge znaleźć rozwiązania. Pomoże ktoś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo83gt Napisano 5 lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 Pewnie ze wiele nie pomogę. Jeśli nie reaguje to pewnie się nie da (nadają na innych falach/częstotliwościach). Wiem, że np. u mnie w TV Samsung mam możliwość sterowania głośnością rn602 (podłączoną po optyku) pilotem od TV gdyż TV w opcjach "pilot uniwersalny" posiada między innymi firmę Yamaha i po jej wybraniu rn602 reaguje (power on/off, nie działa), być może i CD S300 też by sterował. W samym ampli rn602 nie ma opcji typu "uniwersalny pilot" więc dużo się tu nie zdziała. Jeśli CD S300 reaguje na oryginalny pilot a na ten od rn602 nie, to pewnie nic z tego nie będzie. Może kupno tzw. pilota uniwersalnego załatwiłoby sprawę, czytałem że Logitech robi tego typu dobre piloty. Ewentualnie kontakt ze wsparciem firmy Yamaha może rozjaśni sprawę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts