poroszek9 Napisano 3 lutego 2021 Udostępnij Napisano 3 lutego 2021 Witam Na samym początku muszę napisać, że nie jestem pewien czy to odpowiednie forum ale uznałem, że jeżeli problem dotyczy dźwięku to w tym miejscu zacznę. Jeżeli to błędne miejsce to post usunę. Tak jak w tytule mam problem z dźwiękiem podczas grania na konsoli np. podczas grania w Fife 21 co chwile słychać trzaski, dźwięk przerywa i dźwięk staje się co jakiś czas ciszy. Na obrazku widać jak wygląda cały "system" połączenia wszystkich elementów. Soundbar: Focal Dimension TV: Sony XF 9005 (nie wiem czy ta informacja jest potrzebna ale podam jakby co) Kabel 1,5m - dodany do Xbox'a Kabel 5m - GÖTZE & JENSEN X-Line I teraz pytanie gdzie może być problem? Nie jestem pewien ale może standard HDMI ma na to wpływ? Wiem, że TV oraz oba kable mają standard 2.0 lub 2.1 ale nie wiem jaki standard mają wejścia HDMI w Focalu (może ktoś wie). Może w tym tkwi problem? Proszę o pomoc. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts