blaadee Napisano 5 lutego 2021 Udostępnij Napisano 5 lutego 2021 (edytowany) Witam, kupiłem soundbara jak w tytule ale niestety bez subwoofera i teraz mam pytanie czy muszę zakupić dedykowany do tego modelu (Yamaha NS-WSW42) czy może być inny Yamaha czy może być także innej firmy z łącznością bezprzewodową ? czy podejdzie ten model YAMAHA NS-WSW44 ? Edytowano 5 lutego 2021 przez blaadee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blaadee Napisano 11 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2021 (edytowany) Hej, mam jeszcze kilka pytań na temat tego soundbara, już wiem że subwoofer musi być z tego kompletu i inny się nie sparuje. Mam stary tv LG PW450 42" ma wyjścia HDMI ale bez ARC i po podpięciu pod nie brak dźwięku w soundbarze dopiero przez podpięcie optyczne jest ok i gra z tym że soundbar trzeba osobno sterować on/off i siła głosu. Mam sam soundbar bez orginalnego pilota i suba taka to była okazja :):) pobrałem aplikacje na tel do sterowania soundbarem HT Controller działa ale to jest darmowa wersja i chyba demo, nie mam możliwości regulowania wysokimi tonami i niskimi, wersja oprogramowania soundbara to 10.00 czy żeby mieć większe możliwości ustawień muszę wgrać najnowszy soft ? czy muszę zakupić pełną wersję programu do sterowania nim HT Controller ? Edytowano 11 lutego 2021 przez blaadee Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts