Czuprynmat Napisano 14 lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 Dzień dobry. Poszukuję głośnika bluetooth do 400 zł. Ma być on używany z niewielkiej odległości, ze stołu. Zależy mi na dobrej jakości dźwięku i fajnie jakby miał on stereo. Póki co moje wymagania wydaje się spełniać JBL Flip 4. Co moglibyście polecić? To musi być coś pewnej marki, żeby w razie czego nie było problemów z gwarancją. Miałem niedawno Denon Envaya Pocket, kupiony z oficjalnego sklepu internetowego Denona, z outletu. Zepsuł się. Wysłałem im na gwarancję i już od około miesiąca u nich siedzi, a od tygodnia piszą że oddadzą pieniądze, ale nic z tego nie wynika. Temu też, ja osobiście Denona będę unikał. A co do Flipa 4 mam pytanie. Czy da się używać go z małej odległości? Da się ustawić go cicho? Jak głośne są komunikaty systemowe? Jest pełno filmików o tym głośniku, ale nikt tego nie pokazuje. Niektóre głośniki mają komunikaty takie głośne, że zawału można dostać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czuprynmat Napisano 14 lutego 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2021 (edytowany) Napisałem ten temat, a nie zauważyłem, że niedawno był napisany niemal identyczny. https://forum.audio.com.pl/topic/77843-przenośny-głośnik-do-300-400-pln/ Przepraszam za niedopatrzenie, proszę o usunięcie mojego tematu. Edytowano 14 lutego 2021 przez Czuprynmat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts