Olaf Świetliński Napisano 17 lutego 2021 Udostępnij Napisano 17 lutego 2021 Wiele opinii mówi że te słuchawki mają dobre wygłuszenie, czy będą nadawać się do biegania? na tophifi patrzyłem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Pływacka Napisano 5 marca 2021 Udostępnij Napisano 5 marca 2021 Tak, trzymają się normalnie polecam! sama je mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anna Manikos Napisano 5 marca 2021 Udostępnij Napisano 5 marca 2021 A od Audeze np. Penrose X??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Kowalar Napisano 29 marca 2021 Udostępnij Napisano 29 marca 2021 Dnia 5.03.2021 o 19:57, Anna Manikos napisał: A od Audeze np. Penrose X??? No spoko jak dla mnie, ale kazdy lubi co innego, najlepiej sobie przetestować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 marca 2021 Udostępnij Napisano 30 marca 2021 Penrose X pojawiły się w naszej ofercie kilka tygodni temu. Porównując je chociażby do modelu Mobius, możemy zaryzykować stwierdzeniem, iż nowy model jest atrakcyjniejszy. Dostajemy więcej dźwięku, więcej precyzji oraz lepszy mikrofon, co w grach będzie niezwykle kluczowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts