Łajka Napisano 19 lutego 2021 Udostępnij Napisano 19 lutego 2021 Czołem 😉 Na imię mi Mateusz i bardzo lubię słuchać muzyki. W czasie wolnym słucham bardzo dużo. Gatunki wszelakie, w zasadzie co do ucha wpadnie. Jednak z lekkim nakierunkowaniem na rock. Obecnie posiadam następujący sprzęt: - kolumny Altus 110 - wzmacniacz Sony TA FE 300R - odtwarzacz płyt Pioneer dv-2750. Czytając pobieżnie dyskusje na temat ww. produktów wydaje mi się, że najlepszy jest odtwarzacz, bo na jego temat nie znalazłem zbyt wielu informacji. 😂 Do rzeczy: bardzo lubię słuchać muzyki. Obecnie zaczynam tworzyć swój zbiór płyt CD. Chciałbym także, w miarę możliwości, uzyskać jak najlepszy dźwięk. Czy cokolwiek z mojego obecnego sprzętu daje jakieś perspektywy na poprawę, czy skazany jestem na skompletowanie sprzętu od nowa? Dajcie proszę znać co uważacie, to będziemy myśleć dalej. Za pomoc z góry dziękuję. Mateusz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts