Tobik1404 Napisano 11 marca 2021 Udostępnij Napisano 11 marca 2021 Witam wszystkich. Moglibyście polecić mi jakieś dobre słuchawki bezprzewodowe do 350 zł? Zależy mi na słuchawkach nausznych, najlepiej zamkniętych z możliwością podpięcia przewodu. Będą przeznaczone do słuchania muzyki kinowej/epickiej, lekki rock a także takiej z naciskiem na bass. Do grania pewnie też zostaną nieraz użyte. Tak więc raczej celuje w dość uniwersalne brzmienie. Ostatnie słuchawki jakie posiadałem to House of Marley Positive Vibration 2 i byłem z nich zadowolony. Niestety odmówiły posłuszeństwa. Teraz jestem w stanie dołożyc stówke więcej jeśli dostane coś lepszego Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 marca 2021 Udostępnij Napisano 13 marca 2021 Dnia 11.03.2021 o 12:39, Tobik1404 napisał: Witam wszystkich. Moglibyście polecić mi jakieś dobre słuchawki bezprzewodowe do 350 zł? Zależy mi na słuchawkach nausznych, najlepiej zamkniętych z możliwością podpięcia przewodu. Będą przeznaczone do słuchania muzyki kinowej/epickiej, lekki rock a także takiej z naciskiem na bass. Do grania pewnie też zostaną nieraz użyte. Tak więc raczej celuje w dość uniwersalne brzmienie. Ostatnie słuchawki jakie posiadałem to House of Marley Positive Vibration 2 i byłem z nich zadowolony. Niestety odmówiły posłuszeństwa. Teraz jestem w stanie dołożyc stówke więcej jeśli dostane coś lepszego Pozdrawiam Witaj, Ciekawy rozwiązaniem są kompaktowe, nie dużych rozmiarów Audio Technica SR30 BT https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/ath-sr30bt-czarny.html Brzmią nie co odmiennie, a niż Vibration 2. Lecz wykazują dużo większą kulturę w odtwarzanym dźwięku. Zapraszamy Cię na odsłuch do naszych salonów Tophifi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tobik1404 Napisano 13 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 13 marca 2021 A co powiecie o ANC500BT? Lepsze od SR30BT? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts