Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam wszystkich.

Moglibyście polecić mi jakieś dobre słuchawki bezprzewodowe do 350 zł?

Zależy mi na słuchawkach nausznych, najlepiej zamkniętych z możliwością podpięcia przewodu.

Będą przeznaczone do słuchania muzyki kinowej/epickiej, lekki rock a także takiej z naciskiem na bass. Do grania pewnie też zostaną nieraz użyte.

Tak więc raczej celuje w dość uniwersalne brzmienie.

Ostatnie słuchawki jakie posiadałem to House of Marley Positive Vibration 2 i byłem z nich zadowolony. Niestety odmówiły posłuszeństwa.

Teraz jestem w stanie dołożyc stówke więcej jeśli dostane coś lepszego 

Pozdrawiam

Napisano
Dnia 11.03.2021 o 12:39, Tobik1404 napisał:

Witam wszystkich.

Moglibyście polecić mi jakieś dobre słuchawki bezprzewodowe do 350 zł?

Zależy mi na słuchawkach nausznych, najlepiej zamkniętych z możliwością podpięcia przewodu.

Będą przeznaczone do słuchania muzyki kinowej/epickiej, lekki rock a także takiej z naciskiem na bass. Do grania pewnie też zostaną nieraz użyte.

Tak więc raczej celuje w dość uniwersalne brzmienie.

Ostatnie słuchawki jakie posiadałem to House of Marley Positive Vibration 2 i byłem z nich zadowolony. Niestety odmówiły posłuszeństwa.

Teraz jestem w stanie dołożyc stówke więcej jeśli dostane coś lepszego 

Pozdrawiam

Witaj,

Ciekawy rozwiązaniem są kompaktowe, nie dużych rozmiarów Audio Technica SR30 BT https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/ath-sr30bt-czarny.html

Brzmią nie co odmiennie, a niż Vibration 2. Lecz wykazują dużo większą kulturę w odtwarzanym dźwięku. Zapraszamy Cię na odsłuch do naszych salonów Tophifi :)