Tobik1404 Napisano 11 marca 2021 Napisano 11 marca 2021 Witam wszystkich. Moglibyście polecić mi jakieś dobre słuchawki bezprzewodowe do 350 zł? Zależy mi na słuchawkach nausznych, najlepiej zamkniętych z możliwością podpięcia przewodu. Będą przeznaczone do słuchania muzyki kinowej/epickiej, lekki rock a także takiej z naciskiem na bass. Do grania pewnie też zostaną nieraz użyte. Tak więc raczej celuje w dość uniwersalne brzmienie. Ostatnie słuchawki jakie posiadałem to House of Marley Positive Vibration 2 i byłem z nich zadowolony. Niestety odmówiły posłuszeństwa. Teraz jestem w stanie dołożyc stówke więcej jeśli dostane coś lepszego Pozdrawiam Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 13 marca 2021 Napisano 13 marca 2021 Dnia 11.03.2021 o 12:39, Tobik1404 napisał: Witam wszystkich. Moglibyście polecić mi jakieś dobre słuchawki bezprzewodowe do 350 zł? Zależy mi na słuchawkach nausznych, najlepiej zamkniętych z możliwością podpięcia przewodu. Będą przeznaczone do słuchania muzyki kinowej/epickiej, lekki rock a także takiej z naciskiem na bass. Do grania pewnie też zostaną nieraz użyte. Tak więc raczej celuje w dość uniwersalne brzmienie. Ostatnie słuchawki jakie posiadałem to House of Marley Positive Vibration 2 i byłem z nich zadowolony. Niestety odmówiły posłuszeństwa. Teraz jestem w stanie dołożyc stówke więcej jeśli dostane coś lepszego Pozdrawiam Witaj, Ciekawy rozwiązaniem są kompaktowe, nie dużych rozmiarów Audio Technica SR30 BT https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-bezprzewodowe/ath-sr30bt-czarny.html Brzmią nie co odmiennie, a niż Vibration 2. Lecz wykazują dużo większą kulturę w odtwarzanym dźwięku. Zapraszamy Cię na odsłuch do naszych salonów Tophifi Odpisz, cytując
Tobik1404 Napisano 13 marca 2021 Autor Napisano 13 marca 2021 A co powiecie o ANC500BT? Lepsze od SR30BT? Odpisz, cytując
Recommended Posts