miichal17 Napisano 19 marca 2021 Udostępnij Napisano 19 marca 2021 Cześć, Posiadam tv lg 55UK6500. Kupiłem ponad roku temu soundbar LG sl4y lecz oddałem go z tytułu rękojmi i dostałem zwrot. (Zaczął trzeszczeć) I mam pytanie czy za kwotę 1000 zł da się coś innego i lepszego złapać? Nie musi być to soundbar może być coś innego. Pokój ma wymiar 5x3 a wysokość 2.5m Sporo słucham muzyki: techno, tr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miichal17 Napisano 20 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2021 3 godziny temu, miichal17 napisał: Cześć, Posiadam tv lg 55UK6500. Kupiłem ponad roku temu soundbar LG sl4y lecz oddałem go z tytułu rękojmi i dostałem zwrot. (Zaczął trzeszczeć) I mam pytanie czy za kwotę 1000 zł da się coś innego i lepszego złapać? Nie musi być to soundbar może być coś innego. Pokój ma wymiar 5x3 a wysokość 2.5m Sporo słucham muzyki: techno, tr Cześć, Posiadam tv lg 55UK6500. Kupiłem ponad roku temu soundbar LG sl4y lecz oddałem go z tytułu rękojmi i dostałem zwrot. (Zaczął trzeszczeć) I mam pytanie czy za kwotę 1000 zł da się coś innego i lepszego złapać? Nie musi być to soundbar może być coś innego. Pokój ma wymiar 5x3 a wysokość 2.5m Sporo słucham muzyki: techno, drum and bass, dubstep, rock, rap. Więc tutaj chciałem mieć dobry bass a przynajmniej nie gorszy jak w poprzednim soundbar. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts