Mires Napisano 29 marca 2021 Udostępnij Napisano 29 marca 2021 Cześć! Mam 1 aktywny monitor studyjny Mackie MR524 i aktywny subwoofer z kina domowego Sony SA-VE 505 (taki: link do zestawu). Chciałbym to wszystko podłączyć do wejścia jack 3,5 mm w laptopie/smartfonie. Z tego co rozumiem powinienem podłaczyć Mackie kablem 1x XLR - 1x RCA do subwoofera (wejście Line IN), a następnie subwoofer (Line OUT) 1x RCA - 1x jack 3,5mm do komputera/smartfona. Czy takie rozwiązanie ma sens? Czy może da się to zrobić lepiej? Mackie tył: Subwoofer tył: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mires Napisano 30 marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 30 marca 2021 Poczytałem dzisiaj więcej na ten temat i doszedłem do wniosku, że sposób opisany u góry powinien zadziałać. Mała poprawka: laptop/smartfon powinien być podpięty do wejścia line IN w subwooferze, a głośnik do wejścia line OUT. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts