J K Napisano 18 lutego 2022 Napisano 18 lutego 2022 Aktualnie pożyczyłem pylon sapphire 31 na odsłuch . Krötkie podsumowanie- okropny jazgot. Kolumny do disco polo, dla dzieciaków i na pewno nie warte 4500zł. Dnia 4.04.2021 o 18:41, Bart Osz napisał: Cześć 🙂 Rozważam wymianę wzmacniacza stereo. Kolumny Pylon sapphire 31. Wymogi: wzmacniacz musi mieć możliwość wpięcia amplitunera z pre out, bez wbudowanego DAC, dobrze by było gdyby też ładnie grał na słuchawkach. Obecnie posiadam yamahe a-s700, jednak nie wszystko działa w niej jak należy (tu coś trzeszczy, tam coś nie do końca działa), więc mam pretekst do wymiany :-). Brzmienie mi odpowiada. Wymogi brzmieniowe: duża dynamika, granie swobodne, z mocnym, punktowym basem, lekkie V. Budżet: 3500-4000. Na pierwszy rzut, interesuje mnie Cyrus ONE. Co byście jeszcze polecili do odsłuchów? Dnia 4.04.2021 o 18:41, Bart Osz napisał: Cześć 🙂 Rozważam wymianę wzmacniacza stereo. Kolumny Pylon sapphire 31. Wymogi: wzmacniacz musi mieć możliwość wpięcia amplitunera z pre out, bez wbudowanego DAC, dobrze by było gdyby też ładnie grał na słuchawkach. Obecnie posiadam yamahe a-s700, jednak nie wszystko działa w niej jak należy (tu coś trzeszczy, tam coś nie do końca działa), więc mam pretekst do wymiany :-). Brzmienie mi odpowiada. Wymogi brzmieniowe: duża dynamika, granie swobodne, z mocnym, punktowym basem, lekkie V. Budżet: 3500-4000. Na pierwszy rzut, interesuje mnie Cyrus ONE. Co byście jeszcze polecili do odsłuchów? Dnia 4.04.2021 o 18:41, Bart Osz napisał: Cześć 🙂 Rozważam wymianę wzmacniacza stereo. Kolumny Pylon sapphire 31. Wymogi: wzmacniacz musi mieć możliwość wpięcia amplitunera z pre out, bez wbudowanego DAC, dobrze by było gdyby też ładnie grał na słuchawkach. Obecnie posiadam yamahe a-s700, jednak nie wszystko działa w niej jak należy (tu coś trzeszczy, tam coś nie do końca działa), więc mam pretekst do wymiany :-). Brzmienie mi odpowiada. Wymogi brzmieniowe: duża dynamika, granie swobodne, z mocnym, punktowym basem, lekkie V. Budżet: 3500-4000. Na pierwszy rzut, interesuje mnie Cyrus ONE. Co byście jeszcze polecili do odsłuchów? Wymień te jazgotliwe sapphire 31 bo słucham ich od 30 min i za chwilę popełnie sepuku. Odpisz, cytując
Recommended Posts