Tulipan Napisano 18 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 18 kwietnia 2021 Cześć, Po długim przeglądaniu wszelkich poradników, filmików i krańców internetow zawezilam listę sluchawek do czwórki i nie wiem które wybrać. Jeśli chodzi o urządzenia które mam to Xiaomi redmi 5 plus (prywatny, najczęściej korzystam), iPhone Xr (służbowy, rzadko używam) i iPad air 4 który jest w drodze do mnie więc będzie dość często używany. 1. Airpods Pro 2. Sony Wf-1000xm3 3. Bose Earbuds 4. Jabra 85T Które z nich wybrać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 20 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 20 kwietnia 2021 Witaj, Z tej listy, interesującym modelem są słuchawki Sony. Model "1000" brzmi równo i naturalnie. W swojej klasie to wybitny produkt. Gdybyś chciał trochę "namieszać" i dostać odrobinę więcej basu i więcej fun z odsłuchu, to sugeruję Ci przyjrzeć się nowemu modelowi Audio Technica ANC300TW https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-true-wireless/ath-anc300tw.html W razie pytań służymy pomocą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts