Tomasz H. Napisano 27 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 27 kwietnia 2021 (edytowany) Ponieważ moje fronty Jamo S626 najprawdopodobniej wylądują u Córci w pokoju, będę chciał zakupić jakiś tani wiekowy wzmacniacz stereo do nich. Budżet niewielki, 250-300 zł . Chodzi mi o coś z lat 80-90 . Córcia lubi vintage , ja też , mam 10 sztuk decków z lat 80 -90 Co polecacie ? Technics, Denon, Onkyo, Pioneer ? Czy może coś bardziej niszowego ? ( choć pewnie nie w tym budżecie ) Podrzućcie jakieś pomysły Na razie do wyboru mam ( w kolejności od najtańszego ) : DENON PMA-100M TECHNICS SU-810 TECHNICS SU-VZ320 ONKYO A-8630 Yamaha AX-380 Denon PMA-380 MARANTZ PM-35 Edytowano 27 kwietnia 2021 przez Tomasz H. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz H. Napisano 29 kwietnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 Ponieważ nie udało mi się Was zainteresować i uzyskać wsparcia musiałem polegać na sobie . Decyzja - ONKYO A-8630 w pięknym stanie za 279 zł . Po cichu liczę, że będzie ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz H. Napisano 1 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 1 maja 2021 Uważam, że taki wzmacniacz za takie pieniądze w dobrym stanie to udany zakup. Pięknie też pasuje do mojego decka 🥰 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts