Adam Litwin Napisano 29 kwietnia 2021 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2021 (edytowany) Witam Zostałem poproszony o pomoc w zakupie kolumn głośnikowych z rynku wtórnego w DE gdzie na codzień pracuję. Ceny tutaj są atrakcyjniejsze niż w PL oraz wybór jest większy. Mój przyjaciel kompletnie się na tym nie zna, poprosił mnie o doradztwo i pośrednictwo w zakupie. Jedyne kryteria to cena 5-6 tys.zł oraz koniecznie coś podłogowego z asortymentu brytyjskich producentów B&W lub Tannoy. Nigdy nie miałem podłogówek tych producentów a po przejrzeniu forum mam wrażenie że produkty tych firm to lekki temat tabu. Same marki są mi znane ze słyszenia, jest sporo ochów i achów w różnych internetowych opiniach na temat niektórych modeli ale na tym forum jest o nich dość "cicho". Czy to komercyjny, przewartościowany sprzęt nie warty swojej ceny? Edytowano 29 kwietnia 2021 przez Adam Litwin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts