Karol Pitera Napisano 15 maja 2021 Udostępnij Napisano 15 maja 2021 (edytowany) Witam, Posiadam kino domowe Samsung HT-X715 (bez wzmacniacza). Chciałem prosić Was o pomoc w wycenie tego zestawu: - 2 wysokie stojące głośniki, - 2 małe głośniki, - 1 płaski głośnik, - 1 subwoofer, - ok. 7,5 metra kabla. Zdjęcia zestawu umieściłem na dysku google w liku poniżej: https://drive.google.com/drive/folders/1mJ6m7CSPrZjOjT54ptZ28dMpENIBq4Qy?usp=sharing Pozdrawiam serdecznie Karol Ps. Przepraszam za dzielenie głośników ze względu na wielkość, ale nie wiem jak profesjonalnie się je określa. Edytowano 15 maja 2021 przez Karol Pitera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Pitera Napisano 16 maja 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 maja 2021 Przepraszam za zamieszanie, zamykam temat ponieważ znalazłem starsze oferty tego sprzętu i postanowiłem się nimi zasugerować pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts