audiofil Napisano 20 lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 lutego 2009 WitamSzukam MiniWieży za ok.800zł. Zależy mi na jak możliwie najlepszej jakości dzwięku, nie koniecznie musi mieć odtwarzacz dvd, natomiast zależy mi na porcie USB oraz możliwości podłączenia do PC.Nie jestem obeznany w temacie dlatego prosze was o pomoc.Doradżcie cośPozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 21 lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 Najlepszy byłby Piano Craft Yamahy ale używane niezbyt często pojawiają się na Allegro a przy twoim budżecie na nowy nie starczy.Ale radzę obserwować można trafić na okazję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiofil Napisano 21 lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 Ok, dzięki ale mimo wszystko jest to troche za drogi sprzętjak dla mnie bo raczej szukam czegoś nowego. Gdyby zejśc klase niżej to co byś cie polecili... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 21 lutego 2009 Udostępnij Napisano 21 lutego 2009 Poszperaj może Teac albo Denon .Na Allegro są często naprawiane wieże Philipsa,w całkiem przyzwoitej cenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts