Łukasz83 Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 Witam mam problem jak podłączyć Onkyo tx-sr576 pod telewizor aby uzyskać dźwięk z tv mam kabel optyczny lecz po podłączeniu nie działa nie wiem być może kwestia jest w ustawieniach jestem zielony w tych tematach proszę o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 Cześć. W TV masz ustawione wyjście audio na optyczny? W samym ampli też powinieneś mieć do wyboru opcję audio optical. Zerknij w instrukcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz83 Napisano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 W tym problem ze nie posiadam instrukcji ale zobaczę w ustawieniach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz83 Napisano 31 lipca 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 Zrobione dziękuję za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 31 lipca 2021 Udostępnij Napisano 31 lipca 2021 Instrukcję do onkyo masz w necie. Jest w EN ale bez problemów powinieneś sobie poradzić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts