PSV !!! Napisano 24 lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 lutego 2009 Sprawa z kupnem płyt Cd-Audio się juz rozwiązała. A więc znalazłem pewną osobe kolekcjolnera płyt, ktróy sprowadza juz od lat z pewnych źródeł z Japonii płyty. Są to międzyinnymi płyty MFSL, DCC oraz Audio-CD (Są też nawet płyty z 24 karatowego złota.). Rozmawialęm już z tym gościem, podałem mu swój spis i pokolei będzie mi sprowadzał płytki z Japoni. Jeżeli ktoś jest chce że tez takowe płyty od niego sobie sprowadzić (niekonkretnie od niego tylko przez niego) to niech tu pisze w temacie. A chyba nie musze nikomu mówić co gwarantuje sprowadzana płyta orginalnie produkowana w Japonii Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czesio Napisano 2 marca 2009 Udostępnij Napisano 2 marca 2009 Ceny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 2 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2009 Różnie zależy jakie chcesz wydanie. Podaj konkretne tytuły płyt a ja Ci podam cene. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alghar Napisano 3 marca 2009 Udostępnij Napisano 3 marca 2009 FOURPLAY , np.Elixir i inne tej formacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 6 marca 2009 Udostępnij Napisano 6 marca 2009 PSV !!! czy Ty masz jakąś rozpiskę płyt ? co możesz ściągnąć/sprowadzić ? wydania mogą się okazać wyśmienitym kąskiemKwestia oryginalności produktu (certyfikatów - jeżeli takie są dostępne - bo sam nie wiem) i faktycznie cen. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSV !!! Napisano 6 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2009 Nie mam rozpiski bo troche by stron miała. Zresztą kto chce z tego skorzystać niech zrobi w exelu spis płyt. Potem niech zamieści na sendspace.com ten plik i poda tutaj link. Potem zamieszcze te pliki i obok będzie zaznaczone czy ta płyta jest osiągalna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mango5 Napisano 8 marca 2009 Udostępnij Napisano 8 marca 2009 dobrym pomysłem może być wymiana przez członków forum płyt, jeżeli jakaś płyta już sie Tobie znudziła, nie ma sprawy można się wymienić, co wy na to, na pewno macie płyty już mniej słuchane w swojej kolekcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 8 marca 2009 Udostępnij Napisano 8 marca 2009 mango5 zapraszamy SECOND HAND Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts