danontynkorz Napisano 18 września 2021 Udostępnij Napisano 18 września 2021 Cześć! to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieje że nie pojebałem kategorii. Więc do rzeczy, poszukuje (tak jak w tytule) coś mocnego do tej kwoty. myślałem nad Logitech z5500, z906 i creative g500, chciałbym coś własnie w tym stylu z mocnym subem. Pokój w którym będzie to stało ma około 15m2, i tak jak najbardziej zależy mi na tym aby bass trząsł oknami- Do bardziej jakościowego odsłuchu mam słuchawki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_i_fajnie Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 19 godzin temu, danontynkorz napisał: Cześć! to mój pierwszy post na tym forum, mam nadzieje że nie pojebałem kategorii. Więc do rzeczy, poszukuje (tak jak w tytule) coś mocnego do tej kwoty. myślałem nad Logitech z5500, z906 i creative g500, chciałbym coś własnie w tym stylu z mocnym subem. Pokój w którym będzie to stało ma około 15m2, i tak jak najbardziej zależy mi na tym aby bass trząsł oknami- Do bardziej jakościowego odsłuchu mam słuchawki Temat wydaje mi sie lekka podpucha, ale ok - kup to, co sam zaproponowales. Idac tym samym poziomem… to okna nie wyje***** w kosmos, ale nozka tupniesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 19 września 2021 Udostępnij Napisano 19 września 2021 Sony DAV IS 10 , 50 ? Tylko DVD , ale tv podłączysz przez optyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danontynkorz Napisano 19 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 września 2021 12 godzin temu, maciek72 napisał: Sony DAV IS 10 , 50 ? Tylko DVD , ale tv podłączysz przez optyk trudno to gdziekolwiek dostać, jedynie na OLX wisi za 750 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts