Fandzwieku Napisano 18 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 18 grudnia 2021 (edytowany) Panowie pozwolę sobie na odswierzenie tematu. Dziś przyszły do mnie toppingi E30 i D50s. Po odsłuchach bardziej mi przypadł D50s. W D50s bas jest bardziej zwarty i punktowy, w e30 jest jakis taki rozlazły. Jeśli chodzi o wyższe tony , to d50s jest spokojniejszy, w E50 gora jest bardziej natarczywa, w niektórych otworach trochę dla mnie drażniącą, mam tweeter z aluminiowy kopułka i może dlatego tak odbieram. Scena w e30 jest wysunięta do przodu, bardziej niż w d50s. Podsumowując walory dźwiękowe, bardziej mi przypadł d50s, mimo że e30 lepiej buduje scenę. Z technicznych spraw bluetooth w d50s jest bardzo, nie spodziewałem się, że tak to będzie grać. Przy podłączeniu daca do PC i przez BT dziala podglaszanie pilotem. Teraz mam pytanie, czy ktoś testował d50s z dx3pro ? Oba dacki są na innych kościach. Jeżeli dx3pro jest gorszy to już bym dał sobie spokój z testowaniem. Edytowano 18 grudnia 2021 przez Fandzwieku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pekin Napisano 9 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2022 Panowie potrzebuje porady Szukam DACa, który zagra lekko po jasnej stronie z dobrze kontrolowanym, punktowym basem. Budżet to 1kzł (może być używany). Na co warto zerknąć? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts