Jakub Chudzik Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 Cześć, mojej żonie zamarzyło się w remontowanym domu w kuchni jadalni (ok 30m2) jakieś radio z panelem ściennym. wypatrzyłem coś takiego https://omegastore.pl/radia-z-bluetooth-internetowe/599-dsppa-radio-internetowe-podtynkowe-z-wifi-bt-z-glosnikami-jbl-65-4x-50w-2-strefy.html z głośnikami sufitowymi czy to się sprawdzi. Nie chciałbym za bardzo tradycyjnych stojących głośników. Z góry dziękuje za opinie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 października 2021 Udostępnij Napisano 8 października 2021 Cześć, Moim zdaniem bardzo ciekawe urządzenie. Fajną opcją jest praca na 2 strefy i programowanie, nawet tygodniowe Poza tym system Android, który umożliwia wgrywanie nowych aplikacji oraz przypisanie urządzenia do np. Google Home, Smart Life, etc. czyli aplikacji do obsługi inteligentnego domu. Miałem jakiś czas temu okazję bawić się czymś podobnym. Do słuchania radia w kuchni wystarczy . Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts