Andos Napisano 26 października 2021 Udostępnij Napisano 26 października 2021 (edytowany) Mam pytanie do fachowców. Kupiłem kino domowe i przewody głośnikowe surround ( 2,5 ) muszę przez długość około 12 m przeprowadzić w osłonce obok siebie. Czy to nie spowoduje zakłóceń sygnału ? Ponadto mam zamiar zakupić podstawki pod kolumny 25 cm na 25 cm, a głośniki mają mają podstawę 25 cm na 30 cm. Czy można na nich ustawić głośniki i czy nie mogą się przesunąć.. ? Na jakiej wysokości maja być te surroundy wobec osoby siedzącej ? Dzięki za rzeczowe odpowiedzi. Edytowano 26 października 2021 przez Andos nie zaznaczyłem powiadomień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom.O Napisano 1 listopada 2021 Udostępnij Napisano 1 listopada 2021 Dnia 26.10.2021 o 21:49, Andos napisał: Mam pytanie do fachowców. Kupiłem kino domowe i przewody głośnikowe surround ( 2,5 ) muszę przez długość około 12 m przeprowadzić w osłonce obok siebie. Czy to nie spowoduje zakłóceń sygnału ? Ponadto mam zamiar zakupić podstawki pod kolumny 25 cm na 25 cm, a głośniki mają mają podstawę 25 cm na 30 cm. Czy można na nich ustawić głośniki i czy nie mogą się przesunąć.. ? Na jakiej wysokości maja być te surroundy wobec osoby siedzącej ? Dzięki za rzeczowe odpowiedzi. Zakłóceń pomiędzy przewodami nie będzie. Odnośnie kolumn surround to zalecana wysokość ucha. Z doświadczenia jak jest wyżej to tez jest dobrze, ale instalowałem wtedy bipole. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts