Daniel Klocek Napisano 30 października 2021 Udostępnij Napisano 30 października 2021 (edytowany) Cześć. Jako, że chciałem podkręcić trochę dźwięk w swoim tv (lg oled b7) kupiłem soundbara samsung q60t. Co prawda dźwięk szału nie robi, ale irytuje mnie szczególnie jedna rzecz. Otóż, cały zamysł był taki, że soundbar miał być bezobsługowy. Ot, wszystko miało być sterowane z pilota i o ile głośność, wyłączanie, wyciszanie działa, tak przy włączaniu tv soundbar nie rusza. Próbowałem go już skonfigurować jako uniwersalny pilot lg, bawiłem się ustawieniami, czytałem instrukcje ale nie umiem tego za cholerne ogarnąć. Dodam, że soundbar podłączony jest przez hdmi arc Czy wicie może gdzie leży problem i zrobić, żeby soundbar włączał się jednocześnie z tv? Z góry dzięki i pozdrawiam Edytowano 30 października 2021 przez Daniel Klocek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts