versusdarek Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Witam jak w temacie czy topping d50s jest lepszy od Lixjie A30 pro????? Jeśli tak to dlaczego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Jeden to sam DAC , drugi to wzmacniacz głośnikowy z DACem i wzmacniaczem słuchawkowym. Jeden jest droższy drugi tańszy. Co Ty próbujesz porównać ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
versusdarek Napisano 8 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 7 godzin temu, Tomasz S. napisał: Jeden to sam DAC , drugi to wzmacniacz głośnikowy z DACem i wzmacniaczem słuchawkowym. Jeden jest droższy drugi tańszy. Co Ty próbujesz porównać ? Już się połapałem.:-)))zamówiłem z Amazona Loxi A30 do glosnikow Elac B6.2, jeszcze kable może doradzisz jaki przekroj....Dam znać jak to gra jak dojdzie loxji pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 8 listopada 2021 Udostępnij Napisano 8 listopada 2021 Oj nie wiem. Na przewodach się nie znam wcale. Może koledzy / koleżanki coś doradzą. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts