versusdarek Napisano 8 listopada 2021 Napisano 8 listopada 2021 Witam jak w temacie czy topping d50s jest lepszy od Lixjie A30 pro????? Jeśli tak to dlaczego... Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 8 listopada 2021 Napisano 8 listopada 2021 Jeden to sam DAC , drugi to wzmacniacz głośnikowy z DACem i wzmacniaczem słuchawkowym. Jeden jest droższy drugi tańszy. Co Ty próbujesz porównać ? Odpisz, cytując
versusdarek Napisano 8 listopada 2021 Autor Napisano 8 listopada 2021 7 godzin temu, Tomasz S. napisał: Jeden to sam DAC , drugi to wzmacniacz głośnikowy z DACem i wzmacniaczem słuchawkowym. Jeden jest droższy drugi tańszy. Co Ty próbujesz porównać ? Już się połapałem.:-)))zamówiłem z Amazona Loxi A30 do glosnikow Elac B6.2, jeszcze kable może doradzisz jaki przekroj....Dam znać jak to gra jak dojdzie loxji pozdro Odpisz, cytując
Tomasz S. Napisano 8 listopada 2021 Napisano 8 listopada 2021 Oj nie wiem. Na przewodach się nie znam wcale. Może koledzy / koleżanki coś doradzą. Odpisz, cytując
Recommended Posts