Mordechaj Napisano 9 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2021 Witam serdecznie forumowiczów. To jest mój pierwszy post, mam nie lada zagwozdke odnośnie tych kolumn. Będzie to moje pierwsze lepsze stereo. Do rzeczy. Chciałbym nabyć takie oto kolumny marki Kef Q55.2, używane, ale nurtuje mnie jedna sprawa. Zaprezentuje egzemplarz który chciałbym nabyć. Proszę zwrócić uwagę na zawieszenie głośnika. Nie jest okrągłe, jest kanciaste. W internecie można spotkać, zdjęcia tego modelu, z kanciastym zawieszeniem, ale również z normalnym okrągłym. Co jest nie tak? Jest ktoś kto posiada ten model? To wada? Dziękuję za wszystkie wskazówki. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordechaj Napisano 10 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 10 grudnia 2021 Halo forumowicze, no nie wierzę, że nikt z was nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie. 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts