Mordechaj Napisano 9 grudnia 2021 Udost臋pnij Napisano 9 grudnia 2021 Witam serdecznie forumowicz贸w. To jest m贸j pierwszy post, mam nie lada zagwozdke odno艣nie tych kolumn. B臋dzie to moje pierwsze lepsze stereo. Do rzeczy. Chcia艂bym naby膰 takie oto kolumny marki Kef Q55.2, u偶ywane, ale nurtuje mnie jedna sprawa. Zaprezentuje egzemplarz kt贸ry chcia艂bym naby膰. Prosz臋 zwr贸ci膰 uwag臋 na zawieszenie g艂o艣nika. Nie jest okr膮g艂e, jest kanciaste. W internecie mo偶na spotka膰, zdj臋cia tego modelu, z kanciastym zawieszeniem, ale r贸wnie偶 z normalnym okr膮g艂ym. Co jest nie tak? Jest kto艣 kto posiada ten model? To wada?聽 Dzi臋kuj臋 za wszystkie wskaz贸wki. Pozdrawiam serdecznie Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mordechaj Napisano 10 grudnia 2021 Autor Udost臋pnij Napisano 10 grudnia 2021 Halo forumowicze, no nie wierz臋, 偶e nikt z was nie jest w stanie odpowiedzie膰 na to pytanie.聽馃榾 Odpisz, cytuj膮c Link do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts