pytol Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Cześć, Mój problem polega na tym, że przy podlaczenii laptopa przez hdmi do amplitunera arcam nie ma dźwięku. Dodam, że w komputerze jest widoczne urzadzenie arcam jest wybrane co więcej jest pasek dźwięku który się porusza w zależności od dialogów, ale niestety amplituner milczy. Już kiedyś miałem takie sytuacje , ale przy wykaczaniu i uruchamianiu ponownie działało. Teraz niestety nie. Grzebałem w opcjach amplitunera przestawiałem już chyba wszystko i nic się nie zmieniło. Prośba o pomoc, bo mi już się skończyły pomysły. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pytol Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Problem rozwiązany. Miałem włączoną na pilocie funkcję stereo direct (cokolwiek to jest). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts