Vendeur Napisano 20 grudnia 2021 Napisano 20 grudnia 2021 Cześć, obecnie posiadam Technics SA-AX7, który podłączony jest przewodami RCA z komputerem stacjonarnym. Komputer będę likwidował i muszę w inny sposób podłączyć kino domowe ze źródłem obrazu/dźwięku, gdyż Technics to staroć z ubiegłego wieku i nie słyszał o czymś takim, jak cyfrowy sygnał... Zestaw kolumn to Monitor Audio Bronze BR6 główne + centralny i tylne oraz subwoofer JAMO SUB660. Amplituner będzie wykorzystywany głównie do oglądania filmów, stereo rzadziej. Nie jestem w temacie od 20 lat, więc kompletnie nie wiem nawet na co zwrócić uwagę przy szukaniu sprzętu, a tym bardziej jakie modele były polecane Poszukuję dwóch opcji: 1. Coś bardzo taniego, używka, z kilkoma wejściami HDMI. W innym miejscu polecono mi np. za 300 zł coś takiego: https://allegro.pl/oferta/amplituner-onkyo-tx-sr606-7-1-srebrny-11565793883 . Trochę brakuje mi w nim gniazda USB. 2. Coś nadal taniego, używanego, ale z obsługą 4K (obecnie nie mam jeszcze takiego TV), USB i WIFI. Odpisz, cytując
Recommended Posts