PlasticElvis Napisano 2 marca 2009 Udostępnij Napisano 2 marca 2009 witammam dość nietypowe pytanie..po dokopaniu się do dość sporych zasobów kaset stwierdziłem ,że nie pozostaje mi nic innego jak zakup magnetofonu kasetowego. Strasznie napaliłem się na AKAI DX-57. Czy ktoś zna ten model? mam zamiar wydać na to do 200 zł. Czy w tej cenie znajdę może coś ciekawszego?dodam że kolekcja nie będzie raczej rozbudowywana , magnetofon ma jedynie służyć do wykorzystania tego co mam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom7 Napisano 2 marca 2009 Udostępnij Napisano 2 marca 2009 (edytowany) Nie wiem jak cenowo stoi ten model ale swego czasu Akai robiło jedne z najlepszych kaseciaków na świecie ustępowały one chyba tylko Nakamichi (ostatnio na allegro widziałem trochę w dobrych cenach) z dobrych maszyn możesz poszukać też czegoś z serii ES sony, Luxmana. Jeśli ten Akai Ci z jakiś względów wyjątkowo odpowieada myśle zę bedziesz zadowolony warto poszukać an allegro czasami mozn atrafić na model w idealnym stanie Edytowano 5 marca 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 2 marca 2009 Udostępnij Napisano 2 marca 2009 Witam!Ponieważ dzisiaj udzieliłem swego głosu w podobnym temacie, pozwól że odeśle Cię do tego postu przy pomocy linka http://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=7514 . Sporo koledzy się rozpisali, i szkoda by było żeby ominęła Ciebie taka lektura.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlasticElvis Napisano 2 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 marca 2009 Dzięki wielkie . wszelkie pytania odnośnie mojego wyboru będę zadawał już tam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts